Homokfújt minták-Kockák és csíkok harmóniája

Kockák és csíkok harmóniája Mi az első teendőnk, amikor új fürdőszobát építünk vagy egy régit felújítunk? Természetesen megtervezzük.

Kockák és csíkok harmóniája

Kockák és csíkok harmóniája

Mi az első teendőnk, amikor új fürdőszobát építünk vagy egy régit felújítunk? Természetesen megtervezzük. Először eldöntjük milyen stílusú legyen, aztán végigvesszük milyen kialakítást szeretnénk. Tervezünk, álmodunk, elvetjük, újragondoljuk… egészen addig, amíg megtaláljuk a tökéletes megoldást.

Ezután jönnek a nehézségek. Megvalósítható úgy, ahogy én elképzeltem? Kapok olyan csempét/mosdót/kádat amilyet kinéztem? A valóságban is olyan esztétikus lesz mint a látványterven?

Itt elérkeztünk a legnagyobb dilemmához, mert hiába eredeti az ötlet, ami a monitoron stílusos, az a valóságban lehet épp az ellenkező hatást kelti.

A mai posztban egy olyan zuhanykabint mutatunk be, melyet kevesen vállalnának be. A fürdőszobába 5 különböző méretű kockás csempét raktak le, mégis káosz helyett egy különleges és egyedi zuhanysarok lett a végeredmény. Egy ilyen szép kialakítást vétek lett volna egy olcsó keretes kabinnal elrontani. Ezért esett a választás a keret nélküli kabinra, amely 8 mm vastag, víztiszta, biztonsági üvegből készült. A szerelvények felülete fényes króm.

Mivel ez a fürdőszoba így is elég kockás volt, a dekorációnál több ötlet is felmerült, hogy milyen minta díszítse az üveget. A homokfújt dekoráció a legegyszerűbb kabint is fel tudja dobni, akár a csempe mintája is visszaköszönhet az üvegen. Azonban figyelni kell, nehogy „túl sok” hatása legyen. Ügyfelünk meglepő módon egy csíkos mintát választott, amivel feltette a pontot „I”- re.

Érdeklik az egyedi megoldások? Különleges zuhanyfülkét szeretne? Mi megvalósítjuk az álmait!