Savmart üvegfal térelválasztóként.

Az üvegfal térelválasztóként is alkalmazható.

Savmart üvegfal – Az üvegfalat nemcsak zuhanyfalként használhatjuk, hanem térelválasztóként is funkcionálhat, akár WC, bidé takarására.

Egy illemhely leválasztásánál fontos szempont, hogy az üveg ne legyen átlátszó, ezért az üvegfal 8 mm vastag, edzett, savmart üvegből készült.

Beépítése egyszerű és gyors. Az oldalfalon az üveg két ponton van pontmegfogással rögzítve, valamint az üveg tetején egy felső merevítést kapott, a biztonságosság jegyében
 

A térelválasztás jelentősége a fürdőszobában

Egy lakásnál mindig pluszpont, ha a WC és a fürdőszoba külön helyiségben található. Ez azonban néha nem oldható meg a szűk hely miatt, és a két helyiség egy légtérbe kerül. Ez egyrészt nem annyira higiénikus, másrészt a helyiség megjelenését is negatív irányba befolyásolja. Azonban van megoldás, ami nem igényel sem falbontást, sem falazást: használhatunk savmart üvegfalat térelválasztóként.

Egy savmart térelválasztó üvegfallal a WC könnyen és elegánsan elszeparálható. A két rész természetesen átjárható marad, ám látványra mégis olyan, mintha külön légtérbe kerültek volna. A fürdőszoba így sokkal higiénikusabb és intimebb hangulatú. A térelválasztó nem átlátszó, könnyen tisztán tartható, nem igényel semmilyen utólagos ápolást. Mivel ez nem jár különösebb átalakítással a fürdőszobában, a későbbiekben le is lehet venni, hogyha mégis másképp alakul a lakás elrendezése.

Szeretné, ha különválaszthatná a zuhanyzót és a WC-t? Forduljon hozzánk bizalommal, és kérje ajánlatunkat savmart térelválasztó üvegfallal kapcsolatban!