Térelválasztó üvegfal

A térelválasztó üvegfal az üvegfalak klasszikusa, egy teret képes megosztani, leválasztani.   A üvegfal képes a fény áteresztésére, valamint egyedi színmegjelenítést tesz lehetővé, bármilyen mintával dekorálható, kihasználhatj […]

A térelválasztó üvegfal az üvegfalak klasszikusa, egy teret képes megosztani, leválasztani.

 

A üvegfal képes a fény áteresztésére, valamint egyedi színmegjelenítést tesz lehetővé, bármilyen mintával dekorálható, kihasználhatjuk hő és hangszigetelő képességét is. Az üveggel történő térelválasztás egyik előnye, hogy segíti a fény áramlását, látványra azonban egy teret alkotnak.

Megjelenését tekintve lehet víztiszta átlátszó, mely elegáns és örök trend, vagy savmart,esetleg egyedi mintával készített.

Az üvegfalak jellemzően fix üvegelemekből állnak, de kombinálhatóak nyíló elemekkel, egy  - illetve kétszárnyú ajtókkal is.

A térelválasztó üvegfalat lehetőleg alsó, felső, esetleg oldalsínes rögzítéssel szereljük, de megoldható fix üvegrögzítő profilokkal is. A gyártás előtt minden esetben helyszíni felmérés szükséges.

Előnyei, hogy edzett, biztonsági üvegből készül, bármilyen méretben, akár utólag is beépíthető, elegáns megjelenésű, könnyű tisztán tartani valamint rengeteg szín - és minta választási lehetőség áll rendelkezésre.

 

Kérje ingyenes árajánlatunkat, keressen minket elérhetőségeink egyikén!

 

Térelválasztó üvegfal 2.

 

Térelválasztó üvegfal 2.

Térelválasztó üvegfal

 

Térelválasztó üvegfal