Térelválasztó üvegfal vendéglátó helyek számára

Bár a veszélyhelyzetnek lassan vége, de a járvánnyal kapcsolatos intézkedések még fennállnak, és speciális eszközökre van szükség bizonyos tevékenységek esetében.

Bár a veszélyhelyzetnek lassan vége, de a járvánnyal kapcsolatos intézkedések még fennállnak, és speciális eszközökre van szükség bizonyos tevékenységek esetében. A vendéglátó egységek számára különféle védőeszközök lesznek kötelezőek, illetve bizonyos esetekben javasoltak, amik a vendégek védelmére szolgálnak - ilyen például a térelválasztó üvegfal is.

Az általunk kínált térelválasztó üvegfalak többféle változatban szerezhetőek be a megrendelő igényei szerint, egy azonban közös mindegyikben: tökéletesen megfelelnek az előírásoknak. Az üveg anyaga átlátszó, matt, illetve színes lehet, ez utóbbi három változatban érhető el: bronz, szürke és zöld. Amennyiben dekorációra is szükség van, természetesen az is megoldható szintén egyedi igények alapján, azaz a térelválasztó üvegfal tökéletesen illeszkedhet a vendéglátóhely arculatába. A dekoráció az üveg teljes felületét boríthatja, de kisebb is lehet, a fém alkatrészek színe pedig a RAL színskála alapján választható.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését a térelválasztó üvegfal, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!