Üvegfalba épített vízesés

Bükfürdő Gyógy és Élménycentrum idei fejlesztéseként avatták fel ezt a látványos vízeséssel kombinált üvegfalat a bejárat előtt.

Bükfürdő Gyógy és Élménycentrum idei fejlesztéseként avatták fel ezt a látványos vízeséssel kombinált üvegfalat a bejárat előtt.

Cégünk készítette a már meglévő acélszerkezetre az egyedi tartó konzolokat, és a saválló tartó elemeket. A páratlan terv megvalósítását nehezítette, hogy minden üveg egyedi méretű és sablon alapján készült.

A belső üvegfal kétrétegű edzett laminált biztonsági üvegből készült. Az üveg belső oldala savmart felületű, így esténként a - belülről megvilágított felület - páratlan élményt nyújt.

A vízesés a kb. 2 fokban megdöntött üvegen, a felületi feszültég miatt szinte az üvegre tapadva folyik le.
 

Nyűgözze le az irodába betérő ügyfeleket üvegfalba épített vízeséssel!

dualglass.hu_2.18szeptAhhoz, hogy egy sikeres üzlet létrejöhessen, nemcsak arra kell figyelnie az ajánlatot tevő vállalkozónak, hogy vonzó lehetőséget kínáljon ügyfelének vagy üzleti partnerének, hanem az őket körülvevő környezetre is. Egy ízlésesen berendezett, látványos irodahelyiség sokkal pozitívabb hatást gyakorol a látogatókra, ráadásul ez az első benyomás szempontjából is meghatározó tényező. Ha ezzel Ön is tisztában van, és szeretné fokozni az irodahelyiség látványát, kedveli e téren a különleges megoldásokat, készíttessen üvegfalba épített vízesést!

Az üvegfalba épített vízeséssel harmonikus és rendkívül ízléses környezetet hozhat létre, amivel bárkit lenyűgözhet és biztosan pozitív benyomást kelthet. A kivitelezésének csakis a fantáziája szabhat határt, szinte bármilyen látványos kialakítást meg tudunk valósítani. Az üvegfalba épített vízeséseket elsősorban modern kialakítású irodahelyiségekbe ajánljuk, így, ha éppen átalakítás előtt áll az épület, és irányzatot váltana, éljen a lehetőséggel és élvezze nap, mint nap a páratlan látványt!

Az üvegfalba épített vízesés megvalósításához vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!