Zuhanyfal légies, minimalista stílus

Sokan kedvelik a letisztult és elegáns formákat, az úgynevezett minimalista stílust az alig észrevehető és mennyiségét tekintve is a lehető legkevesebb szerelvénnyel érjük el, ezáltal költséghatékony is.

Méretét az egyedi igényekhez igazítjuk, rögzítése pontmegfogással továbbá ha szükséges felső merevítéssel történik.

Semmiféle vízzáró profil nem kerül felhasználásra, egyedülálló stílusát ennek is köszönheti. A zuhanyfal teljes fixálása után vízszintesen és függőlegesen teljesen átlátszó szilikonnal tömítjük, így megakadályozva a víz kifolyását.

120cm szélességet meg nem haladó zuhanyfalnál a belépőnél minimális víz kifolyása előfordulhat, de a későbbiek folyamán ha rögzítés is engedi utólag ajtóval vagy akár fix+ajtóval is pótolható ezáltal elkerülve a minimális víz kifolyását is, vagy akár fix elemekkel is bővíthető.

Több előnye is van a hagyományos zuhanykabinokkal szemben, ami miatt – ha a fürdőszoba mérete és kialakítása engedi – ez az egyik legjobb választás!

A zuhanyfal légiesen könnyed megjelenésű, mivel teljesen átlátszó, a fény és tér elosztása kitűnő. A rögzítése alig látható, így ez sem zavar bele a látványba, ami által a zuhanyfal minden praktikus tulajdonságát ki lehet használni, de hátrányok nélkül! Mivel ajtaja nincs, így annak mozgatására nem kell figyelmet fordítani, tehát helyre sem lesz szüksége. Mindebből adódóan a víz utat találhat a fürdőszobába.

Rendelhető egy, kettő vagy háromrészes változatban is, ez csak a megrendelő ízlésén és elképzelésein múlik. Ha a zuhanyfalat választja, mindenképp egy elegáns és praktikus fürdőszoba berendezéssel lesz gazdagabb.