Saját gyártású tartó konzol TÜV minősítéssel és 1kN teherbírással

DUALGLASS-K01 fém konzol üvegkorláthoz

DUALGLASS-K01 egyedi tartó konzol TÜV minősítéssel

Ahogy az építészet és dizájn folyamatosan fejlődik, úgy kerülnek elő új megoldások, melyek nemcsak esztétikusak, de kiválóan szolgálják az épületek funkcionalitását és biztonságát is. Az egyik ilyen megoldás az üvegkorlát és a saját gyártású tartó konzol, mely TÜV minősítéssel és lenyűgöző 1kN-os teherbírással büszkélkedhet.

Teraszok kialakításakor fontos szempont a rétegrend megválasztása. Minden esetben a vízszigetelés, a hőszigetelés, illetve a vízelvezetés megoldásai kulcsfontosságú döntések. Az üvegkorlátok rögzítéséből adódóan és az építészeti remekművek megalkotásához funkcionálisan hozzá tartozik a fém tartó konzol, amivel gyerekjáték a korlát elemeit eltartani a szerkezeti betontól, legyen szó eltakart vagy látszó üvegkorlát elemekről.

A TÜV minősítés mindannyiunk számára a biztonságot jelképezi. Ez a tanúsítvány igazolja, hogy a tartó konzol megfelel a legszigorúbb szabványoknak és biztonsági előírásoknak. A minősítés garantálja, hogy a konzol tervezése és gyártása során a legmagasabb szintű minőségellenőrzés és mérnöki szakértelem volt jelen, hogy maximális biztonságot nyújtson az épület számára és annak felhasználói számára. Az 1kN teherbírás azt jelenti, hogy a konzol akár egy ember nekidőlését is könnyedén elviseli, biztosítva az épületelemek és a korlát stabil rögzítését.

TÜV tanusítvány elérhető itt.