Temesvár-üveglépcsö és üvegkorlát

Temesváron egy fogászati magánklinikán végeztünk belsőépítészeti üvegezési munkákat, többek között egy üveglépcsőt és beltéri ajtókat építettünk.

Temesváron egy fogászati magánklinikán végeztünk belsőépítészeti üvegezési munkákat, többek között egy üveglépcsőt és beltéri ajtókat építettünk. Kedves temesvári lakberendező kollégánk ajánlotta cégünket, neki többször is dolgoztunk már Temesváron.

Savmart üveg ajtó

Savmart üveg ajtó

Az egyik kérés az volt, hogy a fogászati laborokhoz savazott biztonsági edzett üvegből, egyedi méret alapján készítsünk beltéri ajtókat. Ez esetben lényeges volt a légmentes zárás, ezt a cégünk által importált olasz automata küszöbbel és - az akár utólag is könnyen az üveg élére rögzíthető - légzáró profilokkal oldottuk meg. Az ajtóhoz szálcsiszolt felületű, rozsdamentes szerelvényeket használtunk.

A földszint és emelet között üveglépcső szerkezet került elhelyezésre. A üveglépcső tartó szerkezetét a cégünk által a helyszíni egyedi méretek alapján gyártott és fehérre szinterezett acél váz adja. Erre ül rá szilikon ágyra a járható üveg, melynek legfelső rétege homokfújást kapott, a csúszásmentesség érdekében. A járható üveg rész 8+8+8 mm vastag laminált, edzett üvegből készült.

A lépcsők melletti és az emeleti folyosó üvegkorlátjai 8+8 mm laminált edzett üvegből készültek és pontmegfogással lettek rögzítve. Ez a rögzített rész egy fehérre festett rozsdamentes lemezzel lett eltakarva. A korlát felső éleire szálcsiszolt, rozsdamentes lemezből készült könyöklő került.