Étterem és Szálló épület Kókán

Franciaerkély üvegkorlát fém kapaszkodóval, Parsol laminált üveggel. 6+6 mm vastag edzett szürke Parsol és átlátszó üveg felhasználásával készült üvegkorlát tetején rozsdamentes nútos cső kapaszkodóval. Rögzítés fenekelt u profilba ragasztással oldalfalon.

Sokan nem kedvelik, feleslegesnek tartják, nem számolnak vele, nem használják, nem is foglalkoznak a külsejével, nem fektetnek sem pénzt, sem energiát a felújításába. Pedig már a francia korlát cseréjével különlegesebbé lehet tenni a megjelenését, és ezáltal az egész ingatlan külsejét. A francia erkély, mint tudjuk, nem szerepel teljes értékű erkélyként, viszont igazán szép dísze lehet otthonának.

A francia erkélyre nem lehet kilépni, csupán egy keskeny szegélye van. De egy pici haszna mégiscsak van: ha valaki egészen kreatív, rájön, hogy tavasztól őszig milyen szépen mutatnak itt a virágok, milyen szépen is lehet díszíteni vele az épületet, házat. De még szebb lesz, ha megfelelő minőségű erkélykorláttal látjuk el azt. Miért is érdemes Önnek rozsdamentes acélból készült erkélykorlátot választania? Mivel az erkélykorlát az épület külső területén helyezkedik el, ezért találkozni fog széllel, nappal, esővel és hóval, ezért szeretnénk figyelmébe ajánlani a rozsdamentes acélból készült erkélykorlátokat, mivel ez ellenáll az időjárás viszontagságainak, és nem igényel odafigyelést, és ápolást.