Ajtó melletti fix üvegfal Budapesten

Ajtó melletti fix üvegfalat építettünk egy budapesti irodában.

 

Fix üvegfal 

Irodában, közületekben, bevásárlóközpontokban, vagy akár otthonunkban a több fény elérése, és a nagyobb térhatás megvalósítására az épített falat, kiválthatjuk fix üvegfallal.

A fix üvegfalakat, körbe szerelő profillal rögzítjük a falhoz. Ez a profil 10 mm vastag üveg befogadására alkalmas. A szorító profil, paramétereit és anyagát tekintve 30x 40 mm-es matt alumínium.

Abban az esetben, ha azt szeretnénk, hogy az adott helységbe ne lehessen belátni, természetesen az átlátszó üveget kiválthatjuk több anyagában különböző üveggel, ezek közül választható savmar, vagy akár színes üvegek, szürke, zöld vagy bronz parsol, de lehet mintás üveg is, melyet homokfújással készítünk.
 

Az Ön irodájában is el tudjuk képzelni az ajtó melletti fix üvegfalat!

Adualglass.hu218augz üveg nem csupán az ablakokon köszönhet vissza, de készülhet belőle ajtó, fal vagy pedig egy kis díszítés is. Egy irodában minden természetes fény jól jön, amit a legegyszerűbben üvegen át tudunk beengedni a helyiségekbe.

Kifinomult megoldás ajtó melletti fix üvegfal alkalmazása irodában is. Ha úgy gondolja, hogy nem elég világos, nem elég tágas vagy éppen dizájnos az irodája, próbálja ki, milyen ajtó melletti fix üvegfallal kiegészítve! Meglátja, egészen másképpen fest majd.

Keressen minket bizalommal, és rendelje meg irodája új ajtó melletti fix üvegfalát! Örömmel segítünk abban, hogy az iroda kicsit újabb, kicsit világosabb, szebb és stílusosabb legyen. Az előzetes elképzelések alapján az egyszerű, színes, homokfújt vagy savmart fix ablaküveget elkészítjük és beszereljük.

Amennyiben szeretne többet megtudni, kérdése van vagy árajánlatot kérne ajtó melletti fix üvegfalra, vegye fel velünk a kapcsolatot feltüntetett elérhetőségeink egyikén!