Beltéri ajtók: engedje be a fényt!

A beltéri ajtókat általában masszív, fából vagy műanyagból készült nyílászáróknak képzeljük, amelyek elzárják a tereket, kirekesztik a hangot és a fényt. 

A beltéri ajtókat általában masszív, fából vagy műanyagból készült nyílászáróknak képzeljük, amelyek elzárják a tereket, kirekesztik a hangot és a fényt. Léteznek azonban más megoldások is, sokkal barátságosabb, légiesebb kivitelezésű beltéri ajtók.

Az üvegből készült változatok számos előnnyel rendelkeznek, olyanokkal, amelyeket érdemes megfontolni, ha beltéri ajtót választunk. Ezek az ajtók hihetetlenül dekoratívak, egyedi díszítéssel is készíttethetőek. Ezen kívül nem igényelnek külön ápolást vagy karbantartást, csupán egyszerűen meg kell őket tisztítani. Mindemellett ezeknek az üvegajtóknak az egyik legnagyobb erénye, hogy átengedik a fényt, így a lakás vagy a ház sokkal világosabbá válik, ez ideális, ha egyébként nem igazán napfényesek a terek.

Az üvegajtó lehet hagyományos kilinccsel nyitható ajtó vagy pedig tolóajtó, ami még helytakarékos is. Ön dönt, melyiket szeretné, a végeredmény ugyanaz: praktikus, dekoratív, fényáteresztő ajtók! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!