A beltéri tolóajtó

A beltéri tolóajtó csak felül függesztett, mely elsősorban olyan helyeken praktikus megoldás, ahol a hely szűkössége nem teszi lehetővé az ajtó nyitását. Alul minimum 4-5 mm-es rés található, az ajtó súlyát  a felül található […]

A beltéri tolóajtó csak felül függesztett, mely elsősorban olyan helyeken praktikus megoldás, ahol a hely szűkössége nem teszi lehetővé az ajtó nyitását.

Alul minimum 4-5 mm-es rés található, az ajtó súlyát  a felül található sínrendszer tartja, a tolóajtó és a fal síkja között is 10 mm-es réssel kell számolni. Ezzel a módszerrel az akadálymentesítés tökéletesen megoldható, de az ajtó már nem zár hermetikusan.

A padlón egy 4 cm-es U-profil kerül elhelyezésre, az üvegnek annak a sarkára amerre eltoljuk az ajtót, így az ajtó nyitott és zárt állapotban is pozícionálva van. 8 mm vastag, keret nélküli edzett üvegből készül, 220 cm-es magasság felett használunk 10 mm-es üveget.

A beltéri tolóajtó lehet átlátszó vagy savmart üveg ( ez a népszerűbb ), illetve homokfújt dekorációval is kérhető.

Matt alumínium sínben fut az a 2 darab kocsi ami tartja az ajtót. A fogantyúk rozsdamentesek, melyek lehetnek kör vagy négyzet alakúak, nagyobb ajtók esetében tolópajzsot alkalmazunk.

A beltéri tolóajtóhoz nem szükséges tok, elegendő a vakolt vagy festett fal is, de fa vagy fém tok elé is tudjuk szerelni.

Kivitelezhető egy vagy kétszárnyú, illetve egy vagy két irányba tolható megoldással.

Nagyobb nyílások elfedésére a beltéri tolóajtó fix üveggel is kombinálható.

Bővebb tájékoztatásért, ingyenes árajánlatért keressen minket elérhetőségeinken!

Tolóajtó, Paulai utca

 

Tolóajtó, Paulai utca