Üveg nyílóajtó: ha több fényre van szükség

Szeretné, ha az otthonában nem zárná el a fény útját egyetlen ajtó sem, de azért a helyiségek elválasztása megoldható lenne? Vannak helyiségek, ahol az üveg nyílóajtó nem szerencsés választás, ám a legtöbb esetben az átlátszó, vagy áttetsző ajtók tökéletes megoldást nyújtanak arra a problémára, hogy minél több természetes fény jusson az összes szobába.

Szeretné, ha az otthonában nem zárná el a fény útját egyetlen ajtó sem, de azért a helyiségek elválasztása megoldható lenne? Vannak helyiségek, ahol az üveg nyílóajtó nem szerencsés választás, ám a legtöbb esetben az átlátszó, vagy áttetsző ajtók tökéletes megoldást nyújtanak arra a problémára, hogy minél több természetes fény jusson az összes szobába.

Az üveg nyílóajtók további előnye az exkluzivitás, hiszen egyelőre még kevés otthonban tűnnek fel, inkább a közületek és irodaházak sajátja ez a megoldás. Nem érdemes azonban meghagyni ezeknek az épületeknek ezt az előnyt, hiszen az otthonokban is kiváló szolgálatot tesznek az üveg nyílóajtók.

Az üvegfelület attól függően lehet teljesen átlátszó, vagy savmart, hogy csak a fényt szeretnénk-e átengedni, vagy teljes be-, illetve kilátást szeretnénk biztosítani az adott helyiségbe. Ezen felül akár egyedi mintával is megrendelhetőek az üveg nyílóajtók, így mindenki a saját otthonához igazíthatja a megjelenésüket.

Amennyiben felkeltették az érdeklődését az üveg nyílóajtók, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!