- DualGlass -

Járható üvegek

alsoors-jarhato-uveg

Lépésálló üveget több rétegű üvegből készíthetünk.

A legkisebb rétegrend, amely már minden biztonsági követelménynek megfelel: 8+8+8 mm, összesen 26 mm vastag. Elkészítésénél 3 db 8 mm vastag üveget ragasztunk össze.

Az üveg súlya: 65 kilogramm négyzetméterenként. Az így nyert felület kb. 100 x 100 cm alapterületű nyílás áthidalására elegendő. Ennél nagyobb fesztávolságnál már vastagabb üvegeket alkalmazunk, amely nagyobb súlyt is eredményez.

A fogadó szerkezetet legyen akár fa vagy fém, a megrendelőnek kell biztosítani. Ha szükséges, a lakatosunkkal egyeztetve ebben is tudunk segíteni!

Járható üvegek egyaránt elhelyezhetőek kül- és beltérben is. Beltérben nem fontos, de kültérben mindig edzett üveget használunk.

Tegye egyedivé otthonát, érdeklődjön bátran!

 

Üveglépcső

Az üveg, mint építészeti elem a modernkori építészet egyik legnépszerűbb megoldása, amely nem csupán dekoratív és esztétikus megjelenést kölcsönöz a térnek, de igen praktikus is. Napjainkban, irodaházakban, középületekben, magánházakban is gyakori az üveglépcső használata, amely számos módon kivitelezhető a megrendelő igényeinek és elképzeléseinek megfelelően.

Az üveglépcső maximálisan biztonságos, az edzett és több rétegben ragasztott biztonsági üvegnek köszönhetően, és az úgynevezett taposóüveg kialakításának eredményeképpen maximálisan jól visel minden terhet, amely a mindennapi igénybevétellel jár. Természetesen a csúszásmentes felületkialakítás is fontos szempont a kivitelezés során. Az üvegfelület nem csupán biztonságos, de könnyedén tisztítható is, továbbá optikailag térnövelő hatású és a kellő mennyiségű fény áramlását is biztosítja.

Ha Ön is szeretne egyedi és impozáns belsőépítészeti megoldást otthonába, keressen fel minket bizalommal, szakembereink megtervezik és kivitelezik az Ön igényeinek megfelelő üveglépcsőt!

További információért és egyedi árajánlatét forduljon hozzánk és készséggel állunk rendelkezésére!

minimalist-glass-staircase-design

További képek

Küldjön üzenetet!

Ha árajánlatát erről az oldalról, vagy e-mailben szeretné elküldeni, kérjük adja meg telefonos elérhetőségét is, hogy a felmerülő kérdéseket minél hamarabb tudjuk egyeztetni és pontos árajánlatot tudjunk küldeni Önnek!
Kérjük, hogy a csillaggal jelölt mezőket töltse ki, hogy válaszunkat el tudjuk Önnek küldeni!
Ha minden mezõt kitöltött, akkor a "KÜLDÉS" gombra kattintva elküldheti üzenetét.


Dual Glass +36 20 211-5151 info@dualglass.hu Egyedi üvegmegoldások, zuhanykabinok, üvegfalak, üvegkorlátok. logo 2241 Sülysáp, Ipar utca 14/A