- DualGlass -

Tükrök, dekor üvegek

 

hotel_atlantisz_tukor

Minden fürdőszoba elengedhetetlen kelléke a tükör.

További információra van szüksége termékeinkkel kapcsolatban? Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Vastagsága: 4, 5 és 6 mm lehet. A felhasznált vastagság a tükör felületétől függ. Minél nagyobb a felület annál nagyobb vastagság szükséges, hogy torzításmentes képet kapjunk. Fürdőszobákban a 4 és 5 mm vastagság általában elegendő.

A tükrök szélét minden esetben csiszoljuk, amely polírozott élcsiszolás vagy 10, 20, akár 30 mm széles fazetta is lehet. A tükör élét „élvédelemmel” látjuk el, ami szemmel nem látható, de védi a tükör foncsorát a fürdőszobában található magas páratartalommal szemben.

A tükröt díszíthetjük akár homokfúvott mintával is. A foncsort is el lehet távolítani homokfúvással, és a tükröt hátulról megvilágítani.

A tükör hátlapjára tükörfűtő fólia is kerülhet, amely az elektromos hálózatba kötve fűti a tükör hátlapját, ezáltal a páralecsapódást megakadályozza.

Vigyen színt a lakásba!
Vásároljon nálunk tükröt, dekor üveget!Az dekor üvegek esetében az üveg hátlapját festhetjük, és az üveget falra vagy bútorlapra is ragaszthatjuk. A festék színét RAL kód alapján tudjuk meghatározni és kikeverni. Főzőlapoknál az üveget mindenképp hőkezeljük (edzük), így konyhai hátlapoknál egységes felületet tudunk kialakítani egy darabból. Savmart és mintás üvegeket át is tudjuk világítani, és így tetszetős üvegfelületeket elhelyezni a lakás különböző pontjaira.


Modern ötletek otthonunkba: Dekor üveg

A modern lakberendezésben, valamint a külső- és belsőépítészetben csak a képzelet és a kreativitás szabhat határt, hiszen a folyamatosan fejlődő technikai lehetőségek és a legkülönbözőbb anyagok használata megannyi megoldást biztosít mindenki számára. A dekor üveg igen népszerű napjainkban, és többnyire falak, bútorok, oszlopok burkolására és dekoratív felületek létrehozására használják.

A színes, fényes felületek nem csupán esztétikus látványt nyújtanak, de optikailag növelik a teret és a megfelelő világítással csillogó és életteli helyiségeket alkothatunk általuk otthonunkban. A dekor üvegek tisztítása egyszerű és praktikus, továbbá különböző helyiségekben maximálisan megállják a helyüket: előterek, nappali, vizes, párás helyiségek, mint a konyha és a fürdőszoba. A dekor üvegek számos színváltozatban elérhetőek, így mindenki megtalálhatja az otthonához illő burkolatot, dekorációt.

Amennyiben szeretné Ön is otthonát egyedivé, modernné és ragyogóvá varázsolni, tekintse meg oldalunkat és válasszon dekor üveget, valamint keressen meg minket elérhetőségeinken és kérje bővebb tájékoztatásunkat, illetve egyéni árajánlatunkat!

piros_lacobel_homokfujva_kecskemet

További képek

Küldjön üzenetet!

Ha árajánlatát erről az oldalról, vagy e-mailben szeretné elküldeni, kérjük adja meg telefonos elérhetőségét is, hogy a felmerülő kérdéseket minél hamarabb tudjuk egyeztetni és pontos árajánlatot tudjunk küldeni Önnek!
Kérjük, hogy a csillaggal jelölt mezőket töltse ki, hogy válaszunkat el tudjuk Önnek küldeni!
Ha minden mezõt kitöltött, akkor a "KÜLDÉS" gombra kattintva elküldheti üzenetét.


Dual Glass +36 20 211-5151 info@dualglass.hu Egyedi üvegmegoldások, zuhanykabinok, üvegfalak, üvegkorlátok. logo 2241 Sülysáp, Ipar utca 14/A