A2 - Kétrészes zuhanyajtó, falról nyíló ajtóval

Kétrészes zuhanyajtó, falról nyíló, mágnesesen záródó ajtóval

Az A2-es típusú zuhanyajtó jellemzői

Ha a zuhanyfülke építésénél az egyrészes zuhanyajtó helyhiány miatt nem férne el (törölközőszárító, radiátor stb.), vagy már túl szélesnek bizonyulna (több mint 90 cm), akkor javasolt a zuhanykabin megosztása egy keskenyebb fix üvegre és egy zuhanyajtóra.

A zuhanykabin fix üvegének javasolt minimum szélessége 20 cm, a zuhanyajtóé pedig min. 55-60 cm. Ezek az arányok a helytől és az igényektől függően természetesen változhatnak a gyártás során.

Ennél a típusnál a zuhanyajtó a falhoz rögzített min. két darab pántról nyílik, és mágnessel a kabin fix üvegére záródik. A vízzáró mágneses PVC később könnyedén cserélhető, a művelet nem igényel komolyabb szaktudást. A pántok anyaga sárgaréz, vagy rozsdamentes acél, amelyek fényes króm, vagy szálcsiszolt felületkezeléssel készülnek.

 

Az egyedi zuhanykabin alapja a 8 mm vastag, keret nélküli, edzett biztonsági üveg, mely igény szerint vízlepergető felületkezeléssel is ellátható. A felületkezelésnek köszönhetően könnyebbé válik az üveg takarítása, nem tapadnak meg rajta a szennyeződések.

A vízzárásról a fix üveg és az ajtó között egy fehér színű mágneses profil, az ajtó alján és a fal mellett PVC profilok, a fix résznél pedig átlátszó szilikon tömítés (Sikasil-C) gondoskodik. 

A vízzárró profilok később könnyedén cserélhetők.

Azonnali ajánlatot kérek A2-es típusú zuhanykabinra!
,