P2 - Kétrészes kádparaván

Egy üvegfal és üvegajtó beépítésével fürdőkádjából villámgyorsan zuhanyzó válhat!

A P2-es típusú kádparaván jellemzői

Ha az egyszerű, egyrészes kádparaván helyett egy szélesebb megoldásra lenne szükség, akkor az üvegfelületet akár fel is oszthatjuk egy fix üvegre és egy ajtóra. Utóbbi használaton kívül behajtható.

A fix üveg esetén alul illetve a fal mellett is átlátszó szilikonnal tömítünk. A két üveg között, illetve az ajtó alsó élén PVC vízzáró profilok gondoskodnak a vízzárásról.

A paraván üvegeinek szélességét egyenként minimum 40-50 cm-ben határozzuk meg, a magasságuk esetében pedig célszerû a csempe tetejéig, maximum 160-170 cm-ig tervezni.

Bár a P2-es típusú paraván szélesebb, mint az egy részből álló társa, ezáltal hatékonyabban képes a zuhanytér belsejében tartani a vizet, de fontos figyelembe venni, hogy alapvetően egy nyitott konstrukcióróról beszélünk, így előfordulhat, hogy kisebb-nagyobb mennyiségű víz kifolyik a kádon kívülre!

 

Az üvegfalat minden esetben érdemes speciális, vízlepergető bevonattal ellátni, több okból is: egyrészt a vízkőmentes megjelenés elősegítése, másrészt a könnyű tisztíthatóság miatt. Az üvegfelület megjelenésével kapcsolatban megrendelőink szabad kezet kapnak: az edzett, biztonsági üveg elkészíthető víztiszta, gyárilag savmart, anyagában színezett, vagy egyedi homokfújt mintás kivitelben is.

Azonnali ajánlatot kérek P2-es típusú kádparavánra!
,