S3 - Háromrészes sarok zuhanykabin, fix üvegről nyíló ajtóval

A leggyakrabban gyártott, méltán népszerű sarok zuhanykabin típus.

Az S3-as típusú sarok zuhanykabin jellemzői

Az egyedi épített sarokkabinok leggyakrabban gyártott típusa a háromrészes sarok zuhanykabin, amelynek ajtaja fix üvegről nyílik. Az S3-as típusú zuhanykabin esetében egy fix üveg tartja a zuhanyajtót, amely egy másik fix (zuhanyfal) üveghez 90 fokban záródik.

A záródásról itt is fehér színű mágneses profil és átlátszó - könnyen cserélhető - pvc vízzáró profilok gondoskodnak.

A zuhanykabin legkisebb ajánlott alapterülete 80x80 cm, a fix üveg és a nyíló zuhanyajtó aránya pedig szabadon választható, arra kell csak ügyelni, hogy a fix üveg minimum szélessége 15-20 cm lehet!

Nagy előnye ennek az elrendezésnek, hogy a kis fix üveg méretezésével akár közvetlenül a mosdó mellé is tervezhetjük zuhanykabinunkat.

Az egyedi sarok zuhanykabinok alapja a minimum 8 mm vastagságú, edzett biztonsági üveg, amelyek gyártása kb. 5-10 munkanapot vesz igénybe. Minden más egyéb részlet tekintetében szabadon választhatunk és variálhatunk a felhasznált felületek, formák és elrendezések között.

A zuhanykabin beépítéséhez szükséges zsanérokat, fogantyúkat, vízzáró profilokat cégünk raktárkészleten tartja. A szerelvények felülete lehet fényes, szálcsiszolt, szinterezett és matt, de akár színes is.

Azonnali ajánlatot kérek S3-as típusú sarok zuhanykabinra!
,