S5 - Háromrészes, 135 fokos sarok zuhanykabin

A matematikusok kedvenc zuhanykabin típusa.

Az S5-ös típusú sarok zuhanykabin jellemzői

Sarok zuhanykabin tervezése esetén ideális választás lehet a két fix üveg közé 135 fokban záródó ajtóval ellátott, S5-ös típusú zuhanykabin, amelynek ajánlott legkisebb alapterülete 90x90 cm.

A fix üvegek legkisebb gyártható mérete 20 cm, az ajtónak pedig minimum 55-60 cm-es nyílást javaslunk. A kabin fix üvegeit akár másféle méretűek is lehetnek, így asszimetrikus zuhanyzót is kialakíthatunk!

Az épített tálca kialakításakor fontos az ajtó és a fix üveg találkozásánál a 135 fok betartása, mert mind a PVC profil, mind a zsanér ilyen szöget zárnak be. Ezen módosítani nem lehet!

Az egyedi sarok zuhanykabinok alapja a minimum 8 mm vastagságú, edzett biztonsági üveg, amelyek gyártása kb. 5-10 munkanapot vesz igénybe. Minden más egyéb részlet tekintetében szabadon választhatunk és variálhatunk a felhasznált felületek, formák és elrendezések között.

A zuhanykabin beépítéséhez szükséges zsanérokat, fogantyúkat, vízzáró profilokat cégünk raktárkészleten tartja. A szerelvények felülete lehet fényes, szálcsiszolt, antikolt és matt, de akár színes is.  

Azonnali ajánlatot kérek S5-ös típusú sarok zuhanykabinra!
,