S6 - Háromrészes sarok zuhanykabin, kád mellé

Kád és zuhanykabin egy egyszerű üvegfallal elválasztva.

Az S6-os típusú sarok zuhanykabin jellemzői

Kádat és zuhanyzót is szeretne fürdőszobájába? Ha a fürdőszoba mérete és elrendezése adott, akkor ideális megoldás lehet, ha a sarok zuhanykabint a fürdőkád mellett helyezzük el.

Az S6-os típusú, három részből álló kabin esetében általában egy fix üvegfalat szerelünk a kád vagy parapetfal szélére, mely 90 fokban befordulva egy kisebb fix üvegben folytatódik. Ehhez a kis fix üveghez záródik egy falról nyíló zuhanyajtó. A nagyobb fix üveg és a nyíló rész aránya szabadon választható, arra kell csak ügyelni, hogy a kis fix üvegek minimum szélessége 15-20 cm lehet, a kabin ajánlott legkisebb alapterülete pedig 100x70 cm.

Az S6-os típusú, háromrészes sarok zuhanykabin esetében az ajtó a kis fix üveghez egy fehér színű mágneses profillal záródik. A zuhanykabin vízzáró profiljai utólagosan is cserélhetőek.

Az egyedi sarok zuhanykabinok alapja a minimum 8 mm vastagságú, edzett biztonsági üveg, amelyek gyártása kb. 5-10 munkanapot vesz igénybe. Minden más egyéb részlet tekintetében szabadon választhatunk és variálhatunk a felhasznált felületek, formák és elrendezések között.

A zuhanykabin beépítéséhez szükséges zsanérokat, fogantyúkat, vízzáró profilokat cégünk raktárkészleten tartja. A szerelvények felülete lehet fényes, szálcsiszolt, antikolt és matt, de akár színes is.

Azonnali ajánlatot kérek S6-os típusú sarok zuhanykabinra!
,