S7 - Négyrészes, U alakú zuhanykabin

Nem szükséges két falfelület az egyedi zuhanykabin kiépítéséhez!

Az S7-es típusú zuhanykabin jellemzői

Az S7-es típusú zuhanykabint kiépítését akkor javasoljuk, ha csupán egy fal áll rendelkezésünkre, és a zuhanyfülke szabadon áll.

A kabin ebben az esetben két darab, párhuzamosan elhelyezett, nagy méretű (legalább 80 cm-es) fix zuhanyfal üvegből, és a kettő közé szerelt kis fix üvegről nyíló zuhanyajtóból áll. A zuhanykabin ajtaja a kis fix üvegről nyílik, és egy fehér mágneses PVC profillal záródik 90 fokban az egyik nagyobb üvegfalhoz. 

A zuhanykabin legkisebb ajánlott alapterülete 80x80 cm, a fix üveg és a nyíló zuhanyajtó aránya pedig szabadon választható, arra kell csak ügyelni, hogy a fix üveg minimum szélessége 15-20 cm lehet!

Az egyedi sarok zuhanykabinok alapja a minimum 8 mm vastagságú, edzett biztonsági üveg, amelyek gyártása kb. 5-10 munkanapot vesz igénybe. Minden más egyéb részlet tekintetében szabadon választhatunk és variálhatunk a felhasznált felületek, formák és elrendezések között.

A zuhanykabin beépítéséhez szükséges zsanérokat, fogantyúkat, vízzáró profilokat cégünk raktárkészleten tartja. A szerelvények felülete lehet fényes, szálcsiszolt, antikolt és matt, de akár színes is.

Azonnali ajánlatot kérek S7-es típusú sarok zuhanykabinra!
,