T1 - Tolóajtós zuhanykabin, egy fix üveggel

A tolóajtós zuhanykabinok legegyszerűbben kivitelezhető típusa.

A T1-es típusú tolóajtós zuhanykabin jellemzői

Amennyiben tolóajtós zuhanyzót tervezünk, annak legegyszerűbb típusa a két fal között elhelyezkedő egy fix, és egy üvegajtóból álló zuhanykabin. 

A T1-es típusú, tolóajtós zuhanykabin javasolt minimum szélessége 125 cm: ez elegendő egy 65 cm-es fix üveghez és egy 60 cm-es ajtóhoz. A két üveg átfedése garantálja a vízzárást.

Az ajtók rögzítéséhez pontmegfogásos szerelvényeket használunk, amelyek nem csak esztétikusabb látványt nyújtanak, de a takarítást is megkönnyítik.

Mágneses profilt alapesetben ennél a típusnál nem használunk, de egyedi kérésre a fal és az ajtó közé fehér vagy fekete színű mágnes vízzáró profil tervezhető. 

Egyedileg készült tolóajtós zuhanykabinjaink alapja a minimum 8 mm vastagságú, edzett biztonsági üveg, a beépítéséhez szükséges, raktáron lévő rozsdamentes szerelvények pedig a megrendelő igénye szerint választhatók fényes króm, szálcsiszolt, antikolt, matt, de akár színes változatban is. 

Az üvegfelület megjelenésével kapcsolatban megrendelőink szabad kezet kapnak: az edzett, biztonsági üveg elkészíthető víztiszta, gyárilag savmart, anyagában színezett, vagy egyedi homokfújt mintás kivitelben is.

Kérjen egyedi ajánlatot!

asdasdasd
Kérlek pipáld be, hogy nem vagy robot!


,