T3 - Tolóajtós sarok zuhanykabin, egy ajtóval

A sarok zuhanykabin és az üveg tolóajtó kombinációja: maximális helykihasználás és praktikus használat.

A T3-as típusú tolóajtós zuhanykabin jellemzői

A T3-as típusú sarok zuhanykabin a leglátványosabb és legpraktikusabb a maga kategóriájában, hiszen a maximális helykihasználás érdekében tolóajtókkal láttuk el.  

A kabin ajánlott legkisebb alapterülete 80x120 cm: ez elegendő egy 80 cm-es nagy fix üveghez, valamint egy 60 cm-es ajtóhoz és egy 65 cm-es kis fix üveghez.

Az ajtók rögzítéséhez pontmegfogásos szerelvényeket használunk, amelyek nem csak esztétikusabb látványt nyújtanak, de a takarítást is megkönnyítik.

A T3-as típusú kabin esetében a vízzárásról egy 90 fokos, fehér színű mágneses profil gondoskodik, a tolóajtó és a nagy fix üveg találkozásánál.

Egyedileg készült tolóajtós zuhanykabinjaink alapja a minimum 8 mm vastagságú, edzett biztonsági üveg, a beépítéséhez szükséges, raktáron lévő rozsdamentes szerelvények pedig a megrendelő igénye szerint választhatók fényes króm, szálcsiszolt, antikolt, matt, de akár színes változatban is. 

Az üvegfelület megjelenésével kapcsolatban megrendelőink szabad kezet kapnak: az edzett, biztonsági üveg elkészíthető víztiszta, gyárilag savmart, anyagában színezett, vagy egyedi homokfújt mintás kivitelben is.

Az üvegfalakat és tolóajtót minden esetben érdemes speciális, vízlepergető bevonattal ellátnii, több okból is: egyrészt a vízkőmentes megjelenés elősegítése, másrészt a könnyű tisztíthatóság miatt.

Kérjen egyedi ajánlatot!

asdasdasd
Kérlek pipáld be, hogy nem vagy robot!


,