T4 - Tolóajtós sarok zuhanykabin, két ajtóval

Komplex kialakítás, egyszerű használat: sarok zuhanykabin két tolóajtóval ellátva.

A T4-es típusú tolóajtós zuhanykabin jellemzői

A T4-es típusú, két tolóajtóval ellátott egyedi sarok zuhanykabin elrendezése hajaz az S8-as típusú, nyílóajtós zuhanykabinunkhoz: mindkét kabin két darab, kb. 55 cm széles fix üvegből és két darab, kb 50 cm széles üveg tolóajtóból áll. A T4-es sarok zuhanykabin ajánlott minimum alapterülete 120x120 cm.

Az ajtók rögzítéséhez pontmegfogásos szerelvényeket használunk, amelyek nem csak esztétikusabb látványt nyújtanak, de a takarítást is megkönnyítik. A kabin vízzárásáról egy 90 fokos, fehér színű mágneses profil gondoskodik a két tolóajtó találkozásánál.

Egyedileg készült tolóajtós zuhanykabinjaink alapja a minimum 8 mm vastagságú, edzett biztonsági üveg, a beépítéséhez szükséges, raktáron lévő rozsdamentes szerelvények pedig a megrendelő igénye szerint választhatók fényes króm, szálcsiszolt, antikolt, matt, de akár színes változatban is. 

Az üvegfelület megjelenésével kapcsolatban megrendelőink szabad kezet kapnak: az edzett, biztonsági üveg elkészíthető víztiszta, gyárilag savmart, anyagában színezett, vagy egyedi homokfújt mintás kivitelben is.

Az üvegfalakat és tolóajtót minden esetben érdemes speciális, vízlepergető bevonattal ellátnii, több okból is: egyrészt a vízkőmentes megjelenés elősegítése, másrészt a könnyű tisztíthatóság miatt.

Kérjen egyedi ajánlatot!

asdasdasd
Kérlek pipáld be, hogy nem vagy robot!


,