A3 - Kétrészes zuhanyajtó, fix üvegre nyíló ajtóval

Kis méretű fürdőszoba esetében a lehető legjobb választás az A3-as zuhanyajtó.

Az A3-as típusú zuhanyajtó jellemzői

Ha az egyrészes zuhanyfülke ajtó helyhiány miatt nem férne el (törölközőszárító, radiátor stb.), vagy már túl széles lenne (több mint 90 cm), akkor megoszthatjuk a zuhanykabint egy keskenyebb fix üvegre és egy zuhanyajtóra. Az A3-as típusú zuhanyajtó esetében az ajtó a fix üveg elemre rögzített két darab ajtózsanérról nyílik, és a falra záródik. A szerelvények anyaga lehet réz, illetve rozsdamentes acél.

A zuhanykabin fix üvegének javasolt minimum szélessége 20 cm, a zuhanyajtóé pedig min. 55-60 cm. Ezek az arányok a helytől és az igényektől függően a zuhanykabin gyártása közben változhatnak.

Az egyedi zuhanykabin alapja a 8 mm vastag, keret nélküli, edzett biztonsági üveg, mely igény szerint vízlepergető felületkezeléssel is ellátható. A felületkezelésnek köszönhetően könnyebbé válik az üveg takarítása, nem tapadnak meg rajta a szennyeződések.

A zuhanyajtók a falhoz alapesetben PVC vízzáróval záródnak. Külön kérésre a falra mágneses vízzáró profil szerelhető, amely garantálja a megfelelő záródást. A vízzáró profilok cseréje házilag is könnyen kivitelezhető.

Azonnali ajánlatot kérek A3-as típusú zuhanykabinra!
,