A4 - Háromrészes zuhanyajtó

Egyedi zuhanyajtó, akár tetőtéri fürdőszobába is!

Az A4-es típusú zuhanyajtó jellemzői

Ha az épített zuhanyfülke két fala közötti távolság már meghaladja a 90-100 centimétert, akkor a zuhanyajtó akár 2 db fix üveg közé is beszerelhető.

Ebben az esetben az egyik fix üveg tartja az ajtót, az ajtó pedig a másik fix üveghez záródik. A szerelvények anyaga lehet réz, illetve rozsdamentes acél.

A zuhanykabin fix üvegeinek minimum 20-20 cm szélesség javasolt, a zuhanyajtónak pedig minimum 55-60 cm. Ezek az arányok a helytől és az igényektől függően természetesen változhatnak gyártás közben.

 

Az üvegajtó az átlátszó kivitelen felül kérhető savmart vagy akár színezett üvegből (bronz, szürke, zöld). Erre a felületre igény szerint homokfújt dekoráció is készülhet. 

A vízzárásról a fix üveg és a zuhanykabin ajtó között egy fehér színű mágneses profil, az ajtó alján és oldalán PVC profilok, a fix üvegek szélén pedig átlátszó szilikon tömítés (Sikasil-C) gondoskodik. Ezek a vízzáró anyagok könnyen cserélhetőek egy esetleges felújítás során.

 

Nagy előnye az A4-es típusú zuhanyajtó elrendezésének, hogy a kabin fix üvegeinek helyes méretezésével, akár közvetlenül a mosdó mellé is tervezhetünk edzett üvegből készült, keret nélküli zuhanykabint.

 

A megrendelt zuhanyajtó üvegeket a felmérés során felvett méretek alapján milliméter pontossággal gyártjuk le, majd építjük be.

Azonnali ajánlatot kérek A4-es típusú zuhanyajtóra!
,