- DualGlass -

A2 Kétrészes zuhanykabin, falról nyíló ajtóval

Ha a zuhanyfülke építésénél az egyrészes zuhanyajtó helyhiány miatt nem férne el (törölközőszárító, radiátor stb.), vagy már túl széles lenne (több mint 90 cm!), akkor javasolt a zuhanykabin megosztása egy keskenyebb fix üvegre és egy zuhanyajtóra.

A zuhanykabin fix üvegének minimum 20 cm szélesség javasolt, a zuhanyajtónak pedig min. 55-60 cm. Ezek az arányok a helytől és az igényektől függően természetesen változhatnak a gyártás során.

Ennél a típusnál a zuhanyajtó a falhoz rögzített min. két darab pántról nyílik és a zuhanykabin fix üvegére záródik mágnessel. A vízzárró mágneses PVC később könnyedén cserélhető, nem igényel komolyabb szaktudást. A pántok anyaga sárgaréz, vagy rozsdamentes acél, amelyek fényes króm, vagy szálcsiszolt felületkezeléssel készülnek.

Az egyedi zuhanykabin üvegének anyaga 8 mm vastag, keret nélküli, edzett biztonsági üveg, melyre vízlepergető felületkezelés is kérhető. Ezáltal könnyebbé válik az üveg takarítása, nem tapadnak meg rajta a szennyeződések.

A vízzárásról a fix üveg és az ajtó között egy fehér színű mágneses profil, az ajtó alján és a fal mellett PVC profilok, a fix résznél pedig átlátszó szilikon tömítés (Sikasil-C) gondoskodik. A vízzárró profilok később könnyedén cserélhetőek, nem igényelnek komolyabb szaktudást.

Azonnali árajánlatért kattintson ide! (Próba verzió / Az ajánlatban szereplő árak csak tájékoztatásul szolgálnak)


a2_zuhanyajto_ketreszes_falrol_nyilo
a1 felülnézet

Dual Glass +36 20 211-5151 info@dualglass.hu Egyedi üvegmegoldások, zuhanykabinok, üvegfalak, üvegkorlátok. logo 2241 Sülysáp, Ipar utca 14/A