Egyedi zuhanyajtó gyártás fürdőszobára tervezve!

Egyedi zuhanyajtót is tud rendelni nálunk a meglévő zuhanykabinjához!

Egyedi zuhanyajtót is tud rendelni nálunk a meglévő zuhanykabinjához! A zuhanyajtók készülhetnek ajtóval vagy használhatóak csak ajtónyílással is. Van lehetőség arra is, hogy az ajtónyílásra utólag készüljön ajtó, illetve a meglévő zuhanyajtót is le lehet cserélni olyan darabra, ami jobban illik a megrendelő ízléséhez.

Kezdjük mindjárt az elején és tisztázzuk az alapvető fogalmakat! Mit nevezünk egyedi zuhanyajtónak? A zuhanyajtó, ahogyan a zuhanykabin is attól lesz egyedi, hogy a gyártás során csak egyetlen darab készül belőle, méghozzá a megrendelő utasításai alapján. Lehet, hogy kapható hasonló modell tömeggyártásban is, de ha az egyedi zuhanyajtó gyártást választja valaki, akkor nem kell keresgélnie a hatalmas kínálatban, hanem azonnal, közvetlenül neki készítik el.

Az egyedi zuhanyajtó személyre szabott árajánlattal készül el, ami további előnyöket jelent a megrendelő számára. A szaniter elemet a helyszín és a zuhanykabin adottságaihoz tervezik és a megrendelő dönti el, hogy milyen külsőt kapjon, melyik típusú ajtó alapján gyártsák le.

Az egyedi zuhanyajtó lehet befelé vagy kifelé nyíló, de akár eltolható típusban is készülhet. A döntést befolyásolja a helyiség mérete, de a megrendelő döntése is. A tervező szakemberek tanácsai alapján születik meg a végleges döntés, a megrendelő igényeit figyelembe véve. A zuhanykabin méretéből a zuhanyajtó mérete is következik, de az lehet egy, kettő vagy akár három részes is. Az ajtó alapanyaga és mintázata is meghatározó. Mart üvegből, díszítéssel vagy anélkül, a belátást megakadályozó kivitelben is lehet gyártani.

Az egyedi zuhanyajtó hosszú távon is előnyös megoldás, ami a tulajdonosnak örömet és könnyebb, praktikusabb használatot is tud nyújtani. Amennyiben fontolgatja, hogy a szaniterhez új ajtót rendel, egyedi kivitelben, akkor keressen minket bizalommal! Referenciáinkat megtalálja a honlapon, illetve felteheti kérdéseit kollégáinknak az egyedi zuhanyajtó gyártással kapcsolatban. A weboldalon közzétettük elérhetőségeinket, kérjen személyre szabott árajánlatot egyedi zuhanyajtóra!