- DualGlass -

Zuhanyajtók

Zuhanykabinok két fal közé építése esetén a legolcsóbb és legegyszerűbb megoldás a zuhanyajtó (zuhanykabin ajtó).

Általában ajtók 60-90 cm szélességben készülnek; ennél szélesebb ajtó már nem javasolt, mivel túl nagy igénybevételnek tenné ki a pántokat. 90 cm felett 1 vagy 2 darab fix üveggel egészítjük ki a zuhanykabint.

Amire a zuhanyajtók beépítése előtt oda kell figyelni: mivel az ajtót 90 fokig kinyitjuk, így a megmaradó helyen már nem tudunk semmit sem elhelyezni a zuhanykabin rendeltetésszerű használata esetén.

Az ajtók alapesetben PVC vízzáróval záródnak a falhoz. Külön kérésre a falra mágneses vízzáró profilt szerelünk, ez garantálja a pontos és jó záródást. Ennek költsége: + 7.500 forint.

Kérjük válasszon az Önnek megfelelő zuhanyajtó típusok közül! A termékek címére, vagy a képre kattintva megtekinthetik elkészült zuhanykabin referenciáinkat!

 

Néhány érv a zuhanyajtó mellett

zuhanyajtó

Amikor a fürdőszoba kialakítása történik, számos különböző megoldás közül választhatunk. Az elsődleges szempont természetesen mindig az adott helyiség milyensége, vagyis az alaprajza, az egyéb berendezések elhelyezkedése vagy a víz és lefolyócsövek helye.

Mégis, amennyiben lehetőség nyílik rá, érdemes elgondolkodni egy roppant egyszerű és könnyen kivitelezhető megoldáson – a zuhanyajtón!

  • A zuhanyajtó, amellett, hogy könnyedén beépíthető (hiszen két, már meglévő falat használunk fel hozzá, mintegy a kabin oldalait helyettesítendő), kicsi az anyagszükséglete is, így igencsak költséghatékony.
  • Takarítása egyszerű, hiszen nem szükséges nagy üvegfelületek tisztításával vesződni, mint egy zuhanykabinnál.
  • A térbe szépséget és eleganciát csempészhetünk vele.
  • Használatával a zuhanyzás sokkal kevesebb kellemetlenséggel jár, mivel a zuhanyajtó megakadályozza, hogy a teljes helyiség vízben ússzon.

Szeretne Ön is zuhanyajtót beszereltetni? Keressen minket bizalommal és segítünk megtalálni a fürdőszobájába illő megoldást!

 

A zuhanyajtó típusokról bővebben

A zuhanyajtó típusokról bővebbenA zuhanyajtók a zuhanykabinok legfontosabb elemeinek számítanak, ugyanis erőteljesen meghatározzák a kialakításukat. Ezért fontos, hogy még a kabinok építése előtt tudja, hogy milyen típusú zuhanyajtóra lesz szüksége, mivel ebben az esetben egy rossz döntést nem lehet egyszerűen megváltoztatni!

A zuhanyajtókat a működésük szerint két típusba sorolják: nyíló és tolható zuhanyajtókra. Utóbbiak helytakarékosabb megoldásnak bizonyulnak, mivel két oldalra vagy egy irányba tolhatók síkban, ennek köszönhetően egy kisméretű fürdőszobába ideális megoldást biztosítanak! A nyíló zuhanyajtók ezzel szemben már jóval helyigényesebbek, ugyanis a jobb, vagy baloldali nyílás lehetősége már külső teret igényel, ezért elsősorban olyan vásárlóknak ajánlott ez a megoldás, akik nagy területű, tágas fürdőszobával rendelkeznek! Fontos tehát, hogy a zuhanyajtó kiválasztásakor figyelembe vegyük a fürdőszoba méreteit!

Ha már e rövid ismertető segítségével is el tudta dönteni, hogy milyen zuhanyajtóra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal! A minőséget garantáljuk!

További képek

Küldjön üzenetet!

Ha árajánlatát erről az oldalról, vagy e-mailben szeretné elküldeni, kérjük adja meg telefonos elérhetőségét is, hogy a felmerülő kérdéseket minél hamarabb tudjuk egyeztetni és pontos árajánlatot tudjunk küldeni Önnek!
Kérjük, hogy a csillaggal jelölt mezőket töltse ki, hogy válaszunkat el tudjuk Önnek küldeni!
Ha minden mezõt kitöltött, akkor a "KÜLDÉS" gombra kattintva elküldheti üzenetét.

Dual Glass +36 20 211-5151 info@dualglass.hu Egyedi üvegmegoldások, zuhanykabinok, üvegfalak, üvegkorlátok. logo 2241 Sülysáp, Ipar utca 14/A