Járható üveg, amellyel izgalmassá teheti az otthonát!

Járható üveg, amivel izgalmas lakberendezési megoldásokat valósíthat meg. Engedje bátran szabadjára a fantáziáját, adja le rendelését még ma!

Járható üveg, amivel izgalmas lakberendezési megoldásokat valósíthat meg. Engedje bátran szabadjára a fantáziáját, adja le rendelését még ma!

A lakberendezéssel kapcsolatban sokaknak igen magasak az elvárásaik. Nem igazán elégszenek meg a szimpla, hétköznapi megoldásokkal, mindenképp ragaszkodnak azokhoz az alternatívákhoz, amelyek izgalmas, egyedi összképet biztosítanak. Szerencsére manapság van miből válogatni ezen a területen, nagyon sokféle ötlettel lehet találkozni, amik közül egyre népszerűbbek a járható üvegek. Ezekkel az elemekkel korábban inkább irodaházakban, bevásárlóközpontokban lehetett találkozni, azonban már sok ingatlanban is megjelentek. A járható üvegek tökéletesen megfelelnek azon személyek elvárásainak, akik az extra lakberendezési megoldásokra vágynak. Az anyagok olyan ingatlanban különösen tudnak érvényesülni, ahol több szint van. A járható üvegeknek köszönhetően szinte az egész tér belátható. Az embernek olyan érzése támadhat, mintha lebegne.

A légies megjelenés ellenére a járható üvegek igazán masszív, strapabíró anyagok felhasználásával kerülnek legyártásra. Fontos tudnivaló a megrendelők számára az, hogy az anyagvastagság a méretektől függ: száz centiméter szélességig 8+8+8 mm vastagságú üveget tanácsolunk az ügyfeleknek. Az ennél szélesebb üveg alapanyagnál már elengedhetetlen a 10+10+10 mm vastagság. Extra nagy méretnél, az üveg súlya miatt célszerű több részre osztani. A járható üvegek igazán látványossá, különlegessé tudják tenni a belső tereket. A belsőépítészek különösen kedvelik az anyagokat, nem csupán az esztétikai előnyeik miatt, hanem azért is, mert több fényt engednek be az alsóbb szintekre. Ha az ember szeretné világosabbá, barátságosabbá tenni az ingatlan lenti részét, érdemes gondolni a járható üvegekre. 

Galériázott lakásokhoz kifejezetten ajánljuk az üvegeket. Bárhol is kerüljön felhasználásra az alapanyag, az ember garantáltan elégedett lesz az összképpel. Az üveg sokáig díszíteni fogja az ingatlant, mindenképp megéri leadnia rendelést erre a megoldásra.

Járható üveg rendelés kedvező feltételekkel! 

jarhato-uveg-22janAmennyiben felkeltettük az érdeklődését a járható üveggel kapcsolatban, itt a lehetőség, hogy megrendelje az alapanyagokat cégünktől! Legyen szó átalakításról, építkezésről vagy kisebb felújításról, bennünket bármilyen esetben megéri felkeresni. Az ügyfelek számára a járható üvegeket kedvező ajánlat keretein belül biztosítjuk. Szeretnénk, ha az izgalmas lakberendezési megoldás széles körben elérhető lenne, nálunk nincsenek anyagi akadályok ezzel kapcsolatban!

A járható üvegek gyártásánál kiemelt figyelmet fordítunk a kifogástalan minőségre. Az alapanyag nem okozhat idő előtt kellemetlenségeket, sokáig fogja szépíti az otthonát. A rendelés leadása után mindent megteszünk annak érdekében, hogy Ön minél hamarabb megtapasztalja az üvegek előnyeit otthonában. Ha esetleg tanácsra, ötletre lenne szüksége a felhasználás terén, érdemes megnéznie a referenciáinkat, ugyanis esélyes, hogy korábbi munkáink megihletik, így pedig már könnyebb dolga lesz a kivitelezés során. Nagyon sok ügyfelünket tettünk már boldoggá a megbízható járható üvegekkel, most itt az alkalom, hogy Ön is éljen a lehetőséggel.

A járható üvegek látványát még tovább tudjuk fokozni. Fóliázással, homokfúvással is lehet dekorálni, de nem ritka az sem, hogy színezett parsol üvegből készítjük el a megrendeléseket. Ezekkel a megoldásokkal még extrább, látványosabb dolgokat lehet megvalósítani a lakberendezésben. Nálunk valóban csak a fantázia és az igények szabhatnak határt. Az üveg fa vagy fémkeretbe is rögzíthető, ez attól függ, hogy a környezethez milyen alapanyag illik. A gyártás mellett a kivitelezést is ránk bízhatja. Szakembereink pontosan, precízen dolgoznak, így ez is hozzájárul ahhoz, hogy Ön sokáig élvezhesse a járható üveg látványát az otthonában.

Valósítson meg izgalmas lakberendezési megoldásokat, válassza a járható üveget, és hozza ki a maximumot az otthonából! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat rólunk. Foglalkozunk még egyedi zuhanykabinokkal, üvegkorlátokkal is. Ha kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!