Fa lépcsős üvegkorlát

Egy centiméter vastag acélszerkezet tartja a diófa lépcsőlapokat.

Fa lépcsős üvegkorlát

Egy centiméter vastag acélszerkezet tartja a diófa lépcsőlapokat. A lépcső lakkozott felületet kiemeli a fa erezetét. Egyes lépcsőfokok kihúzható fiókokat rejtenek. A fémszerkezet oldalán pontmegfogással 8+8 edzett laminált keret nélküli üvegkorlátot építettünk.

 

A különleges megoldások kedvelőinek – fa lépcső üvegkorláttal


dualglass.hu_2.18.05

A legtöbben igyekszünk otthonunkban is előnyben részesíteni a természetes anyagokat, például fát használni és minél inkább mellőzni a műanyagot. A természetes anyagok érintése mindig kellemesebb, melegebb érzetet ad, ráadásul sokkal szebbek és tartósabbak is. Cégünk vállalja olyan falépcsők készítését is, amelyek acélszerkezettel erősítettek, a biztonságot pedig a keret nélküli üvegkorlátok nyújtják.

A falépcső nem csak használati szempontból praktikus, hanem könnyen a lakás díszévé is válik. A fa erezete minden egyes foknak egyediséget ad, és minimális ápolás mellett hosszú távon is megőrzi szépségét. Természetesen a biztonságos használat nem elhanyagolható: a keret nélküli üvegkorlátok edzett üvegből készülnek, sima felületük pedig a gyerekeket sem csábítja mászásra.

Tartós, és nem utolsó sorban látványos megoldást szeretne lakásába? Forduljon hozzánk bizalommal, tapasztalt munkatársaink segítenek keret nélküli üvegkorlátok kivitelezése kapcsán is!