Üveg korlátok: átlátszó biztonság lépcsőkhöz

Az üveg korlátokban megbízhat akkor is, ha lépcsőhöz keres védelmet. A modern lépcsők között találhatóak olyanok is, amik korlát nélkül készülnek, csak a lépcsőfokok sorakoznak egymáson, úgy vezet fel az emeletre a feljáró. 

Az üveg korlátokban megbízhat akkor is, ha lépcsőhöz keres védelmet. A modern lépcsők között találhatóak olyanok is, amik korlát nélkül készülnek, csak a lépcsőfokok sorakoznak egymáson, úgy vezet fel az emeletre a feljáró. A betonból, fából vagy akár fémből készült lépcsők önmagukban is dizájnosak, ezért nem szívesen rontaná el a koncepciót egy hozzá toldott korláttal, ugye? Mégis úgy döntött, hogy szükség van valamilyen védelemre, mert vendégei, családtagjait szeretné a balesetektől megóvni? Az üveg korlátok nagyon jó választásnak bizonyulnak akkor is, ha beltéri, különálló lépcsőt szeretne kiegészíteni valamilyen kapaszkodóval. Ott vannak, de mégis, szinte láthatatlanok.

Forduljon bizalommal a cégünkhöz, ami már nagy jártasságot szerzett az üveg falak, üveg korlátok és hasonló elemek tervezésében és gyártásában! Vegye igénybe a szakértelmünket, használja ki az ötleteinket ahhoz, hogy az otthona minden szempontból olyan lehessen, ahol szívesen tölt időt! A korlátok is fontos részei egy belső térnek, hiszen a biztonság megteremtése az elsődleges funkciójuk. Egy korlát akkor is lehet megbízhatóan és stabil, ha szinte láthatatlan, olyan, mint amilyen egy üveg korlát.

Az üveg korlátokat érdemes az olyan lépcsőkhöz tervezni, amiknél a tulajdonosok meg szeretnék őrizni a hangsúlyokat és a lépcső testére irányítani a figyelmet, nem pedig elvonni onnan. Erre az üveg korlát tökéletesen alkalmas. Egy üveg lapokból készült korlát érhető oszlopos vagy oszlop nélküli kivitelben is. Az utóbbi esetben a korlátot pontmegfogásos technológiával rögzítik. A pontmegfogásos rögzítésnek az a nagy előnye, hogy csak az összefüggő üveg alkotja a korlátot a lépcső egy vagy két oldala mentén. Ennek köszönhetően nem takarja el és nem is változtatja meg a lépcső eredeti kinézetét az új korlát. A tér nem hat szűkebbnek és még a fények is szépen csillannak az üvegen.

Az üveg korlátokhoz minden érdeklődőnek készítünk egyedi árajánlatot, ha felkeres minket a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén!